Останні обговорення

Відвідування

Кохання чи карєра

Нова тема   Відповісти    Форум JeyTalk -> Кохання і секс
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
superanika

Групи: немає

ПовідомленняНаписане: четвер квітня 08, 2010 21:04    Тема повідомлення: Кохання чи карєра Відповісти цитуючи

Я вже майже рік не можу ні з ким зустрічатись. Не розумію в чому проблема.Я досить симпатична(по крайній мірі так говорять навкруг). Але чомусь хлопці не звертають на мене уваги. Я не розумію чому. Я порвала з хлопцем майже рік тому. І після цього людина котра мені небайдужа відповіла що ми просто друзі....Інші теж у мені вбачають виключно друга...
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
APTiCT

ПовідомленняНаписане: неділя травня 02, 2010 23:21    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Idea Idea Idea Мені здається проблемо в тому що ти шукаєш...а не шукають тебе....Знаєш я не розумію людей які говорять давай лишимося друзями....в більшості ними так і не стають! Sad Хочу тобі порадити.....повір той кого ти шукаєш є близько....просто відкрий очі!....не треба чекати щоб хлопець звернув увагу і перший заговорив......Підійди ти перша познайлмся з ним....повір ми хлопці від таких знайомств приємно шоковані! Laughing Laughing Laughing А то шо вони вбачають в тобі не більше як друга...постав перед собою ціль доказати всім...шо ти знаєш ту другу свою половинку,..що ти будеш щаслива з нею, що в тебе буду взаємність!....просто постав перед собою мету....якщо ти сильна то ти докажеж в перше чергу собі а в останнювсім щоб вони завидували і думали а чо це не я поряд з нею! Surprised Surprised Surprised

Бажаю успіхів! Idea Idea Idea
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
superanika

ПовідомленняНаписане: вівторок травня 04, 2010 14:01    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Duwe diakuju! Cool
Догори
APTiCT

ПовідомленняНаписане: середа травня 05, 2010 16:19    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Idea Idea Idea А можеми з тобою зустрінемся.....погуляємо по вечірньому Львові?? Idea Idea Idea Question
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
superanika

ПовідомленняНаписане: середа травня 05, 2010 20:23    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ну я взагалі не зі Львова, з Борислава.а вчуся в Польщі))))
Догори
APTiCT

ПовідомленняНаписане: п'ятниця травня 07, 2010 13:48    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Жаль Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Догори
superanika

ПовідомленняНаписане: п'ятниця травня 07, 2010 18:03    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

APTiCT
)))))))))
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум JeyTalk -> Кохання і секс Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі

Друзі
Корисні посилання: